• Nu ook in Nederland verkrijgbaar !
  • Vanaf 3 tubes GRATIS verzending (NL) !

Alpenkräuter emulsie

Alpenkruiden emulsie is een heilzame kruidenbalsem en verrijkt met originele Tiroler bergpijnboomolie ( Latschenkiefer), wat het gunstige effect versterkt.


Dit is de originele Alpenkruiden balsem , oud bewaard en gewaardeerd recept, van Friedrich Frohne die in 1938 is gestart met de vervaardiging van deze heilzame kruidenbalsem. Een kwaliteits product ! 


Massage en reflexmassage zijn eeuwenoude zorgtechnieken. Ze maken verkrampte en overbelaste spieren los, laten gewrichten vrijer worden, brengen mentale ontspanning teweeg en hebben een gunstige invloed op de eenheid "lichaam-ziel-geest".
Deze echte alpenkruidenemulsie bestaat uit de essences van bekende geneeskrachtige kruiden en een prettige huidverzorgingsbasis.


De frisse kruidengeur is het kenmerk van deze balsem, die bij het inwrijven tot algemeen welzijn leidt. Na lichamelijke inspanning, of het nu gaat om werk of sport, na de sauna of gewoon 's ochtends - een massage met de echt heilzame alpenkruidenemulsie zorgt voor vitaliteit en frisheid.

Ook is de Alpenkräuter gel erg populair onder masseurs en massagetherapeuten . Een massage met de kalmerende alpenkruiden elmusie moet worden uitgevoerd op een licht vochtige huid. Het beste is om eerst een (neutrale) basis massageolie te gebruiken en vervolgens wat Alpenkruiden emulsie aanbrengen. Voor langere massages kan de gladheid van deze zalf nog worden verlengd met een paar druppels water. Sportmasseurs en verzorgers gebruiken deze balsem voor het behandelen van sportblessures. Bij voetverzorging is een krachtige massage met alpenkruidenemulsies goed te gebruiken na het voetbad.


Voor verfrissing op warme dagen en na lichamelijke en geestelijke inspanning kunnen de slapen, het voorhoofd en de hals worden gedept met een druppel Alpenkruidenemulsie. Ook bij (spannings)hoofdpijn kan de emulsie worden gebruikt. 

Een paar druppels Alpenkräuter emulsie opgelost in water verbeteren het binnenklimaat en verfrist en zuivert de lucht. 


Deze originele Alpenkräuter emulsie van Frohne , bevat geen paraffine, parabenen, siliconen en andere huidonvriendelijke ingrediënten wat vaak wel in de goedkopere varianten zit, dus wees goed op uw hoede, vooral als u een gevoelige huid heeft!  Ook zijn de werkzame stoffen vaak in een veel lagere dosering waar door je meer moet smeren en de balsem minder effectief is ! “Goedkoop” is dan vaak ook “duurkoop” . 

 

Lloyd Alpenkräuter emulsion Alpenkruiden balsem / balsam